BALCÓ I FINESTRA

El Cicle de Concerts per a Balcó i Finestra és una iniciativa ideada per La Cava de Sons que proposa utilitzar el pati interior de l’Espai Von Balthasar per a realitzar una sèrie de concerts a l’aire lliure durant els mesos de juny i juliol.

El projecte va néixer l’estiu de 2012 amb la finalitat d’agrair a tot el veïnat d’aquest pintoresc pati de l’Eixample, la seva paciència mostrada per tots els assajos que La Cava de Sons realitza setmanalment i durant tota la temporada en aquest espai. Aquell juliol vam celebrar un primer concert i, donada la bona acollida de la iniciativa, el 2013 vam repetir actuació.

Engrescats i amb la finalitat de fer-ho extensiu, ens vam plantejar tenir continuïtat amb el projecte així com la voluntat de que els concerts per a balcó i finestra esdevinguin una trobada anual imprescindible per als amants de la música coral a Barcelona, fent un canvi de format per crear el Cicle de Concerts per a Balcó i Finestra, on actuacions de diferents formacions i estils musicals hi tenen cabuda.

La primera edició del cicle es va celebrar el juny-juliol de 2014, amb un seguit de concerts oberts al públic en general i la participació del Cor Ariadna.

EDICIONS

Anuncis